© Kjo faqe kontrollohet dhe menaxhohet nga Gazeta Panorama.

Si përpara”... Dhe nuk vonoi Dafina duke e deklaruar vetë ndarjen nga kolegu i saj prej shumë vitesh, ndërkohë që janë pjese e së njëjtës kompani muzikore në Prishtinë.Duke qenë se këngëtarja e famshme dhe shumë e pëlqyer shqiptare, Dafina Zeqiri dhe DJ Geek prej kohësh kishin rrëmbyer vëmendjen e publikut me ngacmimet që i bënin njëri-tjetrit në rrjetet sociale, kurioziteti për historinë e tyre është i madh për të mësuar se çfarë ndodhi mes tyre.Në ditën e të dashuruarve, ata vendosën të ndanin me fansat një fotografi shumë të veçantë, që kishin realizuar së bashku. Të gjitha të drejtat Gazeta Panorama Edhe pse ajo shkëmbente zemra me DJ-in, në një deklaratë për mediat, këngëtarja e mohoi këtë lajm disa muaj më parë.Por s’vonoi shumë dhe po e njëjta Dafinë deklaroi se ajo është kokë e këmbë e dashuruar dhe i dashuri i saj është pikërisht Dj Geek. Ka qenë vetë këngëtarja që e ka pohuar këtë fakt, ndonëse çifti i ka dhënë fund marrëdhënies pak kohë më parë. Bota e Yjeve, Showbiz Këngëtari i njohur, Butrint Imeri, sapo ka lansuar projektin e tij muzikor më të ri. Këngëtarja sapo ka festuar 31-vjetorin e lindjes.Dhe për ditëlindje ajo publikoi një video me momentet më të bukura që ka kaluar përgjatë vitit 2019, ndërsa mori urime të shumta nga fansat dhe miqtë e saj.

Muzika e këngës u punua nga Cricket, ndërsa teksti u shkrua nga Liridon Berisha & Gesko.Në gusht 2019, Dj Geek publikoi videoklipin “The Feeling” në bashkëpunim me Tanin. Nga këto foto të “Panorama Plus”, mund të shihni se ajo po ia kalon shumë mirë, pasi në shoqërinë edhe të miqve të tjerë ata duken të gëzuar dhe të qeshur.Pak kohë më parë, në media qarkulloi me shpejtësi lajmi se këngëtarja e famshme Dafina Zeqiri, dhe miku e kolegu i saj i njohur si DJ Geek kishin nisur një lidhje dashurie. Geek.Dafina dhe Geek janë bashkëpunëtorë prej shumë kohësh, ndërsa vitin e kaluar bënë bujë me duetin e tyre shumë të suksesshëm “Alo”. 19 Prill 2020 - Por më i veçantë ishte urimi nga i dashuri i saj, DJ Geek, tashmë një ish.Ai është miku i saj Dj prej vitesh, Dj Geek, dhe lajmin për lidhjen e tyre e konfirmoi vetë Dafina, ndërkohë që nuk mungonin postimet romantike në publik. Këngëtarja e njohur njëherësh shumë e përfolur shqiptare, Dafina Zeqiri e ka gati projektin e ri muzikor. Pas një fotoje të publikuar nga Dafina, Dj Geek ishte ai që i shprehu dashurinë hapur.Kujtojmë se në verën e vitit që lamë pas, Dafina e mohoi kategorikisht lidhjen me kolegun e saj, e frikësuar nga dështimet e lidhjeve të mëparshme, të cilat kishin marrë fund pasi ishin bërë publike. “Jam ende pak e dashuruar […] Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren për qëllime komerciale. Kënga deri më tani numëron mbi 4 milionë klikime në kanalin YouTube./ Artistët vijnë me një paraqitje mjaft atraktive, ndërsa […] Ajo tha se kjo është një gjë që do t’ia lërë kohës, ndërsa nuk përjashtoi mundësinë për të sjellë në jetë fëmija pa partner.Mes batutave dhe humorit, Dafina Zeqiri tha se nëse do nisë të bëjë fëmijë, nuk do ndalet, por do formojë një ekip futbolli.Por si e ka kthyer në forcë torturën e dashurisë me ish-in, ndërkohë që i duhet të udhëtojë gjithandej me Dj Geek? 08 Gusht 2020 - Të gjitha materialet në të, përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me copyright të Panorames. Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. Bëhej fjalë për një foto të realizuar gjatë xhirimeve të klipit më të fundit të Dafinës, me titull “Merri krejt”.Në këtë foto, dy artistët ishin shumë pranë njëritjetrit, teksa Dafina qëndronte me duart rreth qafës së Geek dhe dukej sikur do t’i jepte atij një puthje publike konfirmimi. Këtë e ka bërë të ditur vetë Dafina përmes një videoje të publikuar në rrjetin social Instagram. “Sa dashni e madhe…”, ka shkruar ajo […] Së fundmi e kemi parë të shkoj më shumë drejt natyrales dhe i ka lënë flokët e saj të rriten në formën e tyre më origjinale. Po kush është Genci, i njohur në muzikë si Dj Geek?Ai lëvron kryesisht muzikën dance. Dafina Zeqiri është një nga këngëtarët që eksperimenton më shpesh me pamjen e saj. Showbiz Këngëtari dhe tekstshkruesi i njohur Irkenc Hyka ka prezantuar projektin e tij më të ri muzikor. Showbiz/

Dafina Zeqiri këndon e zhveshur, por këta djem nuk ja lëshojnë sytë ... zhveshja është një nga “armët e forta” që e perdorin me të madhe këngëtaret tona për të tërhequr sa më shumë shikime rreth vetës. Edhe pse kanë kaluar pak kohë që nga ndarja e tyre, këngëtarja ende e dashuron atë. Kënga e tyre mban titullin “Aman” dhe është bashkëpunimi i parë si treshe, teksa i katërti i Dafinës me Ledrin dhe i pesti i këngëtares me Lumin. Showbiz/ E pasi festuan 14 shkurtin dhe ditëlindjen e saj të 31-të, Dafina sa hap e mbyll sytë i ka dhënë fund kësaj romance të bukur, duke arkivuar kështu lidhjen më të shkurtër të jetës së saj, atë me kolegun simpatik.Së pari, këtë ndarje e kanë kuptuar fansat, të cilët kanë vënë re se dy muzikantët kishin fshirë fotot e videot çift në “Instagram”. Materialet dhe informacionet e Gazetës Sinjali nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër, pa leje nga redaksia. Dafina Zeqiri - Lule Lule (Cricket Remix) [8D Audio] Use Headphones Showbiz Këngëtari i njohur i skenës shqiptare, Sinan Vllasaliu, ka publikuar sot projektin e ri muzikor.

Mbrëmjen e djeshme këngëtarja e ftuar në emisionin “Në kurthin e Piter Pan”, ka thënë se është shumë e dashuruar. “Jemi nda”... Sa i takon jetës private, ai ka pasur një lidhje të gjatë 8- vjeçare me një nga prezantueset e programit “E diell”, Argjira Spanca. 30 Qershor 2020 - 28 Qershor 2020 - Këngëtarja e njohur Dafina Zeqiri ditën e sotme ka publikuar bashkëpunimin e ri me reperët: Lumi B dhe Ledri Vula.