Αλλα οσο και να το ριχνω δεν σπαει η οθονη μονο γρατζουνιζεταιειναι παρα πολυ καλο κινητο δεν κολλαει καθουλου το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι αργει να φορτωσει η οταν θες να μεταφερεις αρχεια απο μια αλλη συσκευη σε αυτο το κινητο περιμενεις γιατι αργει κατα ταλα ειναι παρα πολυ ωραιο και αξιζει καποιος να το παρειΤο κινητό το έχω 6 μήνες και μπορώ πλέον να πω πως είναι εξαιρετικό για πάρα πολλούς λογούς. © 20[0-9]{2} Skroutz Α.Ε. Κατά αλά είναι φοβερό και αξίζει τα αυτα τα χρήματα.Το έχω 6 μήνες, πρώτο μου smartphone. Huawei Y5 (2019) specs compared to Huawei Y7 (2019). Για 115 ευρώ πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή!!! Aπο δω και περα και εκτος σοβαρου απροοπτου ΜΟΝΟ Huawe!! Το έχω περίπου ένα χρόνο και είναι πολύ ανθεκτικό.Λοιπόν το κινητό αυτό το έχω περίπου 2 μήνες είναι πολύ καλό για την τιμή του. HUAWEI Y7 2019 32 GB Aurora Blue Dual SIM im Onlineshop von MediaMarkt. Diesen und weitere Artikel in der Kategorie Smartphones entdecken. Jetzt bequem online bestellen. 5.569 καταστήματα που συμμετέχουν στο Skroutz Online kaufen - in über 250 Filialen abholbar Δε χρειάζεται να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου καθώς οι selfies σου είναι εξατομικευμένες, ώστε να αντανακλούν τον πιο όμορφο εαυτό σου.Η μπαταρία 4000 mAh με την AI τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας σε βοηθά να ταξιδεύεις ξέγνοιαστα και να απολαμβάνεις την καθημερινότητα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς συχνά το φορτιστή σου.Το Face Unlock 2.0 ξεκλειδώνει γρήγορα από πολλές γωνίες, παρέχοντας έναν ασφαλή τρόπο να προστατέψεις τις πληροφορίες σου. Μάθε για το DNA της εταιρείας, γνώρισε την ομάδα και ανακάλυψε το blog μας. Το έχω 3 μήνες έχω αλλάξει οθόνη 2 φορές γιατί με την παραμικρή χρήση σπάει. Δες πως θα αυξήσεις τις πωλήσεις σου μέσα από το Skroutz. Ένα άλλο πολύ κακό με τη συγκεκριμένη συσκευή είναι ότι δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις από τις περισσότερες εφαρμογές μου αν δεν τις ανοίξω, αν μπω σε κάποια εφαρμογή όμως, τότε είναι εντάξει(snapchat, youtube και netflix ποτέ, instagram και messenger λίγες φορές).

Η απλοποιημένη οθόνη καθιστά την πλοήγηση στο τηλέφωνο πιο εύκολη.Το έχω αγοράσει 2 φορές, για την κόρη μου (15 ετών), δεν άντεξε πάνω από εβδομάδα κάθε φορά. HUAWEI Y7 2019 32 GB Coral Red Dual SIM im Onlineshop von MediaMarkt. Οθόνη αρκετά καλή με αρκετές δυνατότητες, καλές κάμερες (όχι άριστες) αλλά την δουλεία τους την κάνουν για κινητό, δεν έχουμε πάρει επαγγελματική κάμερα για να είναι τέλειες, μπαταρία απίστευτη που πάει μέχρι δύο μέρες με αρκετή χρήση, στην κλήση ακούς και ακούγεσαι άψογα, τα βίντεο που βλέπεις σε HD είναι μια χαρά, παιχνίδια παίζεις χωρίς κολλήματα, λίγο χαμηλός ο ήχος στην μουσική (προσωπική εκτίμηση), έχει αρκετές προεγκατεστημενες εφορμογες που οι περισσότερες σβήνουν, έχει και έξτρα θέση για 2 sim και 1 sd card, έχει και αρκετά άλλα που μου διαφεύγουν τώρα! Από όσο ξέρω σε άλλες συσκευές(το ίδιο μοντέλο) δεν συμβαίνει αυτό. Γενικά είναι ένα budget έξυπνο κινητό με πολύ καλό hardware για την τιμή του αλλά καθόλου καλό software το οποίο αποτελεί σίγουρα μία πάρα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να αγοράσει μια συσκευή κυρίως για απλές χρήσεις όπως κλίσεις, μηνύματα, φωτογραφίες ( ξεχάσαμε να αναφέρουμε παραπάνω οτι διαθέτει aperture mode), web browsing και social media.Ξεκολλησε η οθονη μονη της μεσα στους πρωτους μηνες.
Hier gibt es meine ersten Eindrücke.

Πιο συγκεκριμένα, η πίσω κάμερα πολλές φορές είναι unfocused και δύσκολα κάνει focus μετά από αυτό. !Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει type c φορτιστή. Δεύτερον, η ανάλυση και η ποιότητα της οθόνης είναι πάρα πολύ καλές. Η μπαταρία του πολύ καλή, σε μία μέρα έντονης χρήσης από 100% το λιγότερο που φτάνει είναι 10%. Ένας τίμιος επεξεργαστής όχι τρελές επειδωσεις αλλά δεν δείχνει να κολλάει και όλας,κ έρχομαι τώρα στο μεγάλο ατού που έχει το κινητό.... μπαταρία με το επεξεργαστή αυτό πακέτο απλά η μπαταρία αρνητε να πέσει, πραγματικά τέρας αυτονομίας....Το κινητό το έχω ένα μήνα.. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ.. Άλλες εταιρείες (βλέπε Apple) για κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά θα το πουλούσαν τουλάχιστον 500 €.. Εξαιρετικό σε όλα τουΕίναι αρκετά γρήγορο κινητο. Γρήγορο, έχει για εμένα τουλάχιστον πολύ χώρο, πολύ καλή μπαταρία, αρκετά καλή κάμερα κτλπ,δν έχει όλα τα emoji αλλά οκ γενικά για την τιμή του είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητόΈνα VFM κινητό το οποίο το έχω στην κατοχή μου 2 μήνες.

Η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατάει το πολύ 4 μέρες.

Η αγορα εγινε για ατομο ανω των 70 για να μπορει να μιλαει στο τηλ και να κανει βιντεοκλησεις. Diesen und weitere Artikel in der Kategorie Smartphones entdecken. Το software καθώς και οι επιδώσεις της συσκευής δεν είναι καθόλου ικανοποιητικές σε σχέση με άλλες συσκευές κινητής τηλεφωνίας (smartphone) του ίδιου price point (έως 150€) όπως παραδείγματος χάρη η σειρά Α της samsung galaxy. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Πέρα από αυτά είναι αρκετά καλό κινητό. Das Huawei Y7 2019 kommt mit einem Snapdragon und einem 4000mAh Akku zu einem Preis von deutlich unter 200€.

Πολύ καλό κινητό και αξίζει τα χρήματα του. Αλλά αν κρίνουμε από τα λεφτά του.... αναμενόμενο. Η SLIMCOLOR TPU TRANSPARENT της VOLTE-TEL είναι φτιαγμένη από εύπλαστο και εξαιρετικά 100% διαυγές TPU υλικό και είναι διαθέσιμη για όλα τα … HUAWEI Y6 (2019) 32 GB Midnight Black Dual SIM im Onlineshop von MediaMarkt kaufen. Τώρα είναι η τρίτη φορά που έσπασε.Καταπληκτικό κινητό .Το αγόρασα τον περασμένο Οκτώβριο κ είναι πολύ καλό.Έχει γρήγορη ανάλυση,βγάζει πολύ ωραίες φωτο και βίντεο , ο διαθέσιμος χώρος ειναι αρκετός(τουλαχιστον για μενα) και οσον αφορα τη σχεση ποιότητας-τιμής, αξίζει τα λεφτά του.Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!! Δες τα χαρακτηριστικά του προϊόντος HUAWEI Y7 2019 TPU Protective Case - 51992909 στην κατηγορία Θήκες- Μεμβράνες Huawei και απόκτησέ το στο mediamarkt.gr Diesen und weitere Artikel in der Kategorie Smartphones entdecken.