Ibrahimović është një nga dhjetë lojtarët që ka zhvilluar 100 ose më shumë paraqitje për Stili i tij i lojës dhe golat akrobatik janë krahasuar me ato të legjendës holandeze Ibrahimović filloi të luante futboll në moshën gjashtë vjeç, pasi morën këpucët e para të futbollit. Zlatan Ibrahimović (* 3. október 1981, Malmö, Švédsko) je švédsky futbalový útočník v súčasnosti hrajúci za AC Miláno. Zmena nastala, keď bol Adriaanse vyhodený V nasledujúcej sezóne sa jeho pozícia v útoku zmenila. Në vitin 2004, gjatë një ndeshje miqësore kundër Në vitin 2011, Ibrahimović i gjuajti me këmbë në kokë shokut të tij Në vitin 2010, Ibrahimović u përfshi në një luftë me grushta në stërvitjen e Milanit me shokun e skuadrës Në nëntor 2012, Ibrahimović u ndëshkua me dy ndeshje pezullim pasi goditi portierin e St Etienne Ibrahimović gjithashtu ka shkaktuar disa incidente dhe polemika gjatë kohës me kombëtaren suedeze. Ai gjithashtu ka një pendë, një peshk Koi si dhe tatuazhe të tjera, përfshirë fytyrën e një luani që mbulon të gjithë kurrizin e tij.—Ibrahimović drejtuar gazetarëve pas ndeshjes së fundit të kampionatit kundër Parmës ku dopieta e tij i dha titullin Interit.—Ibrahimović duke nënçmuar Guardiolën për mënyrën se si ai u përdor te Barcelona.—Duke minimizuar ndikimin e prejardhjes së tij, Ibrahimović përshkruan stilin e tij unik të të luajturit.—Ibrahimović duke analizuar driblimin ndaj mbrojtësit të Liverpool 2013–2014: Dopieta e titujve në Francë dhe rekordi i golave2015–2016: Shënuesi më i mirë i të gjitha kohërave i PSG-së2004–2008: Kupa e Botës 2006, bojkoti dhe Euro 20082009–2012: Shiriti i kapitenit, Euro 2012 dhe pokeri kundër Anglisë2013–2016: Rekordi i golave dhe tërheqja pas Euro 20162013–2014: Dopieta e titujve në Francë dhe rekordi i golave2015–2016: Shënuesi më i mirë i të gjitha kohërave i PSG-së2004–2008: Kupa e Botës 2006, bojkoti dhe Euro 20082009–2012: Shiriti i kapitenit, Euro 2012 dhe pokeri kundër Anglisë2013–2016: Rekordi i golave dhe tërheqja pas Euro 2016 Unë luaj stilin e Zlatanit." Ai e nisi karrierën duke u alternuar mes klubeve lokale Ibrahimović firmosi kontratën e parë me Malmön në vitin 1996, dhe u bashkua me skuadrën e parë në sezonin 1999 të Allsvenskan, elita e futbollit suedez.Më 18 gusht 2004, gjatë një ndeshjeje ndërkombëtare midis Sezoni i tij i ardhshëm ishte më i dobët krahasuar me të parin; roli i tij në sulmuin e Juventusit ndryshoi, duke u zhvendosur në krahë, gjë që uli edhe mesataren e tij të shënimit. Ai ka tatuazh shprehjen "Only God can judge me" (Vetëm Zoti mund të më gjykoj) në pjesën e poshtme të kafazit të kraharorit. Zlatan Ibrahimović (* 3.Oktober 1981 in Malmö) ist ein schwedischer Fußballspieler, der seit dem 1.Januar 2020 zum zweiten Mal in seiner Karriere beim AC Mailand unter Vertrag steht. Zlatan Ibrahimovic will miss AC Milan's Italian league game against Hellas Verona at the San Siro on Sunday because of a bout of flu, coach Stefano Pioli confirmed.... more » 16.01.2020 19:35 Stil jugosllav? Gruaja e tij quhet Helena Seger, me të cilën ai ka dy djem: Maximilian (lindur më 22 shtator 2006) dhe Vincent (lindur më 6 mars 2008). [1] Svojím herným štýlom a akrobatickým … Kur përgatitesha për një ndeshje, e dija se do fitonim para se të niste. Jam ketu për të fituar dhe asgje më shumë". Më pas shkova djathtas, edhe ai shkoi. Ai aktualisht banon në Milano, por ka një shtëpi Në një intervistë në shkurt 2011, Ibrahimović deklaroi se një shëmbujt e tij ishte boksieri amerikan Më 11 gusht 2014, Ibrahimović pagoi 51,000 $ për të dërguar ekipin kombëtar suedez për personat me aftësi të kufizuara intelektuale në Ibrahimović është një person aktiv në rrjetet sociale; ai ka mbi 42 milion ndjekës në Më 8 tetor 2019, një statujë e Ibrahimović u prezantua në qytetin e tij të lindjes, jashtë stadiumit të Malmös. Zlatan Ibrahimović (Malmö, 1981. október 3. Unë shikoja lojtarët rreth meje dhe shihja Ibrahimović kaloi me sukses vizitat mjeksore dhe u prezantua në Ibrahimović nisi sezonin zyrtarisht më 23 gusht 2009 në ndeshjen e dytë të Më 20 tetor, Ibrahimović regjistroi golin e parë në Ligën e Kampioneve në ndeshjen e fazës së grupeve kundër Ibrahimović e nisi vitin e ri 2010 me një gol në humbjen 2–1 kundër Pas eliminimit të Barcelonës në gjysëm-finalen e Ligës së Kampioneve nga Interi,Ibrahimović bëri debutimin e tij me Milanin më 11 shtator në humbjen 2–0 në transfertë kundër Në mars 2011, Ibrahimović mori kartonin e kuq të parë me Milanin në barazimin 1–1 në kupë kundër Ibrahimović e nisi sezonin e ri më 6 gusht në ndeshjen e Në muajin nëntor ai shënoi rresht në ndeshjen e Ligës së Kampioneve kundër BATE-s dhe në kampionat kundër Ai e nisi vitin 2012 duke shënuar me penallti kundër Ibrahimović e mbylli kampionatin me 28 gola në 32 ndeshje, me Milanin që humbi titullin. Reprezentačnú kariéru ukončil v roku 2016. Ai ka gjithashtu shprehjen budiste "Five Deva Faces Yantra" që përfaqson erën, ujin, zjarrin, perceptimin krijues dhe hapsirën, të rregulluar në një mënyrë që besohet se largon sëmundjen dhe dëmtimin, në pjesën e poshtme të shpinës. "Unë shkova majtas, edhe ai shkoi. Svojím herným štýlom a akrobatickým zakončovaním je prirovnávaný k Má dvoch súrodencov a troch nevlastných súrodencov.