Jehona Dreshaj. Ndalur këtu, një foto e shkrepur nga modelja bukuroshe Afërdita Dreshaj, do e kuptoni më mirë se për çfarë bëhet fjalë. Bëhet fjalë për një makinë të re, të markës “Porsche” luksose që tashmë është […] PERFEKSIONI NUK EKZISTON, shijoni verën.Shum ne form po duket cka te keqe ktu? View this post on Instagram.
Hysni & Aferdita Hoxha - Mall per ty, Lote per nenen (Official Video HD)

Lexo edhe: […] Kështu që për ju që shqetësoheni për celulitin që mund të keni, nuk duhet ta vrisni aspak mendje. Rrjetet sociale bëjnë "punën e tyre". Këngëtarja ka treguar ndryshimin që ka pësuar pas 7 viteve, ku kryesisht është fokusuar tek stili i flokëve. Ditët e fundit, Rudina ka nisur pushimet verore bashkë me familjen e saj. Ndalur këtu, një foto e shkrepur nga modelja bukuroshe Afërdita Dreshaj, do e kuptoni më mirë se për çfarë bëhet fjalë. Në këtë foto, ndryshe nga sa na serviret ne rrjetet sociale, bukuroshja na tregon se është si të gjithë vajzat e tjera.Kështu që për ju që shqetësoheni për celulitin që mund të keni, nuk duhet ta vrisni aspak mendje. Ai eshte fiziku perfekt mos shifni kto me photshop e ndricime perfekt© 2011 - 2020 Shqiptarja.com - Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i kesaj faqeje5 Korrik, 22:25 | Përditesimi i fundit: 5 Korrik, 22:31 Afërdita Dreshaj prej kohësh ka ndërtuar jetën e saj në SHBA. Modelja e këngëtarja e njohur Afërdita Dreshaj edhe pse ka kohë që është distancuar nga jeta profesionale, duket se po e shijon në maksimum jetën me familjen e re. Perfeksioni që ofrohet aty e shton edhe më shumë presionin e shoqërisë për t'u dukur perfekt, e megjithatë edhe pse e përmendim shumë që "perfeksioni nuk ekziston", sërish e vështirë për ta besuar.Ndalur këtu, një foto e shkrepur nga modelja bukuroshe Afërdita Dreshaj, do e kuptoni më mirë se për çfarë bëhet fjalë.

and Contour Development Group.Before Jehona, Mack dated Angela Simmons and college sweetheart Kristie Price.Brittany Mills: NFL prospect La'el Collins' Ex-GirlfriendNFL player Joseph Randle's Girlfriend Avina Rodriguez 127.4k Followers, 831 Following, 475 Posts - See Instagram photos and videos from Jehona Dreshaj (@jehonadreshaj_)

Këngëtarja, Afërdita Dreshaj po vazhdon të marrë vëmendje. Fort Pierce, Florida native, Khalil also played college football with the Buffalo Bulls at the State University of New York at Buffalo.Khalil Mack and Ms. Dreshaj, were together at Chicago Bulls game in November 2018; it is believed they have been dating ever since, but like to keep a low profile. 11.6k Likes, 39 Comments - Aferdita Dreshaj Kindl (@aferditadreshaj) on Instagram: “Order me a baby ” Në këtë foto, ndryshe nga sa na serviret ne rrjetet sociale, bukuroshja na tregon se është si të gjithë vajzat e tjera.Kështu që për ju që shqetësoheni për celulitin që mund të keni, nuk duhet ta vrisni aspak mendje. Afërdita Dreshaj kujton pushimet e fundit. 309.7k Followers, 541 Following, 1,138 Posts - See Instagram photos and videos from Aferdita Dreshaj Kindl (@aferditadreshaj) E sot si rrallëherë, ajo ka vendosur të… ’7 vite më parë që kur kisha këtë stil flokësh’, ka shkruar në foton që ka sjell në instagram. Moderatorja ka publikuar një foto të vajzës së saj, Mias. Këngëtarja, Afërdita Dreshaj po vazhdon të marrë vëmendje. Perfeksioni që ofrohet aty e shton edhe më shumë presionin e shoqërisë për t'u dukur perfekt, e megjithatë edhe pse e përmendim shumë që "perfeksioni nuk ekziston", sërish e vështirë për ta besuar.Ndalur këtu, një foto e shkrepur nga modelja bukuroshe Afërdita Dreshaj, do e kuptoni më mirë se për çfarë bëhet fjalë.
Këngëtarja ka treguar ndryshimin që ka pësuar pas 7 viteve, ku kryesisht është fokusuar tek stili i flokëve.

Ajo është një nga vajzat më të bukura të ekranit shqiptar, modele, që shpenzon orë të tëra në palestër, ha shëndetshëm, trajtime bukurie, e megjithatë...ka celulit.