Trt Haber canlı yayınla izliyoruz Allah razı olsun herkesten. İngiliz Donanması Beyrut Limanı'na Araştırma Gemisi Yolluyor! Çok sevgiler" mesajını paylaştı.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bir kız evlat, COVID-19 hastası babası için hiçbirimizin unutamayacağı bir şey yaptı.

Baban için hastanemiz, hekimlerimiz hazır. Çok mutluyum babam ve ailem adına. İnşallah Emrullah Bey de iyileşecek.)"

Sayın Bakanımız Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Allah sizi milletimizin başından eksik etmesin. Bakan Koca, Twitter hesabından, İsveç’e hareket eden uçağın fotoğrafını paylaşarak, "Sevgili Leyla, sesini duyduk. Tüm Türkiye, böyle bir dönemde, uzakta olmanıza üzüldük. 'ye Aittir.Leyla'nın koronavirüs teşhisi konulan babası, İsveç'ten Türkiye'ye getirildiPatlamada 2 bin 750 tonu infilak eden amonyum nitrat nedir?Brezilya'da son 24 saatte koronavirüs nedeniyle 346 kişi öldü Leyla Gülüşken Sesini Duyurdu. Çok sevgiler.

Ülkemiz harekete geçti.

Baban için hastanemiz, hekimlerimiz hazır. Samira Gülüşken, "Ailemle birlikte İsveç’te yaşıyoruz. Yardım m Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından babası için yardım çağrısında bulunan İsveç’te yaşayan Leyla Gülüşken’e müjdeli haberi verdi Bakan Koca, Bir kız evlat, COVID-19 hastası babası için hiçbirimizin unutamayacağı bir şey yaptı.

Telif Hakları MYNET A.Ş. İsveç'te koronavirüs testi pozitif çıktığı halde evine gönderilen 4 çocuk babası Emrullah Gülüşken (47), kızlarının sosyal medyadaki çağrısının ardından ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi. Leyla Gülüşken ile ilgili haber, galeri ve video içerikleri

"Copyright © MYNET A.Ş. 'ye Aittir.Copyright © MYNET A.Ş. Her gün defalarca aradık ama bize dönüş sağlamadılar.

Ambulans uçağımız saat 06.00'da havalanıyor, İsveç’e geliyoruz.

Son Dakika Flaş Haberler - Emrullah Gülüşken için yardım çağrısını, kızları Samira ve Leyla Gülüşken sosyal medyadan yayımladıkları mesajla duyurmuştu. "Copyright © MYNET A.Ş.

Leyla Gülüşken de video paylaşarak, Türkiye’ye seslenip yardım çağrısında bulundu.Samira ve Leyla Gülüşken’in çağrıları kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Türkiye harekete geçti. (Video) Konteyner gemisinden atlayan 2 kaçak yolcu, boğularak hayatını kaybetti!

Babası Emrullah Gülüşken İsveç’ten Türkiye’ye Getirildiİsveç’te tedavi edilmeyen Emrullah Gülüşken ‘in kızı Leyla Gülüşken sesini duyurdu” Sevgili Leyla, sesini duyduk. Leyla Gülüşken, Bakan Koca'nın paylaşımına yanıt vererek, "Sayın bakanım Allah bin kere razı olsun sizden. ”ifadeleriyle Emrullah Gülüşken ‘in kızı Leyla Gülüşken ‘in yanı sıra Türkiye için de umut verici sözler paylaştı.Bana cikti ama alamadim ibaniniza aktarilmistir ibaniniza ak...Özel araçtaki yolcu kısıtlamasını biri bana açıklasın ya ada...Sürekli yardımdan bahsediliyor fakat nereye nasıl başvuracag...Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez bilgileri kullanılmaktadır.

Leyla Gülüşken, Bakan Koca'nın paylaşımına yanıt vererek, "Sayın bakanım Allah bin kere razı olsun sizden. (Sevgili Leyla, biz 25 bin hastamızı iyileştirdik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimiz için çalışıyoruz. Ambulans uçağımız sabah İsveç’ten hastamızı aldı.

Keppel 425 milyon dolarlık İptal Davasıyla Karşı Karşıya! Tüm Türkiye, böyle bir dönemde, uzakta olmanıza üzüldük. Çok mutluyum babam ve ailem adına. leyla gülüşken leyla gülüşken twitter leyla gülüşken instagram leyla gülüşken kimdir leyla gülüşken video Fatih Sondaj Gemisi'nde son kule de yerine yerleştirildi! Güleşken'in kızı Leyla, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ederek, 'Çok mutluyum babam ve ailem adına' dedi. Ne yaparız, nereye başvururuz bilmiyoruz. Ambulans uçağımız saat 06.00’da havalanıyor, İsveç’e geliyoruz. Bu süreçte bize her koşulda yardım ettiğiniz için size minnettarım" ifadelerini kullandı.Bu arada, koronavirüs testi pozitif çıkan Emrullah Gülüşken’in İsveç’e inen ambulans uçağa bindirilme anları görüntülendi. 'ye Aittir.Leyla'nın koronavirüs teşhisi konulan babası, İsveç'ten Türkiye'ye getirildi2 çocuğunu silahla rehin almıştı! Kızı Leyla'nın çabaları, babasının getirilmesinde etkili oldu. İnşallah Emrullah Bey de iyileşecek.)" İyi ki varsınız.

Birazdan Ankara’da olacak. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca : ” Sevgili Leyla, sesini duyduk. Cumhurbaşkanımızın, bütün halkımızın geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. (Sevgili Leyla, biz 25 bin hastamızı iyileştirdik. Lütfen sesimizi duyurmamıza yardımcı olun. Birazdan Ankara’da olacak. Birazdan Ankara’da olacak. Her gün defalarca aradık ama bize dönüş sağlamadılar. Ülkemiz harekete geçti. Tüm Türkiye, böyle bir dönemde, uzakta olmanıza üzüldük. Birazdan Ankara’da olacak. Çok mutluyum babam ve ailem adına.

(Sevgili Leyla, biz 25 bin hastamızı iyileştirdik.

Ülkemiz harekete geçti.

Koca, Emrah Gülüşken’in kızı Leyla’ya hitaben, twitter hesabından şunları yazdı: “Sevgili Leyla, sesini duyduk. Samira Gülüşken, "Ailemle birlikte İsveç’te yaşıyoruz. Uçağın, saat 13.45 sıralarında Ankara Esenboğa Havalimanı'na indiği öğrenildi.Öte yandan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:"İsveç’te yaşayan vatandaşımız Emrullah Gülüşken'in Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmedi. Leyla Gülüşken, Bakan Koca'nın paylaşımına yanıt vererek, "Sayın bakanım Allah bin kere razı olsun sizden. Ne diyeceğimi bilemiyorum.